Bungalows Duna Beach

Last minute Maspalomas

Zin in een rustige vakantie maar toch dicht bij het gezellige Playa del Inglés? Dan is Bungalows Duna Beach misschien wel wat voor je. Wij waren meteen fan! Toen we aankwamen zagen we direct in wat voor mooie omgeving dit park ligt. Schitterende duinen en een mooie, grote tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het vriendelijke personeel spreekt een leuk woordje Nederlands en samen met het animatieteam staan zij iedere dag voor je klaar. 's Ochtends stonden we op met de geur van verse broodjes, en ontbeten we in het zonnetje. Wat een vakantiegevoel. Een tip van ons is om een auto te huren en hiermee de prachtige omgeving te verkennen, maar ook aan het zwembad hebben wij heerlijke dagen gehad!Bungalows Duna Beach ligt in de kustplaats Maspalomas. Deze plaats staat bekend om zijn prachtige duinen en behoort daarom tot één van de beschermde natuurgebieden van Spanje. In de buurt zijn vele leuke winkeltjes en weekmarkten. Zo is er in Puerto de Mogán elke vrijdag een markt. Dit is een leuk romantisch plaatsje en wordt ook wel het Venetië van de Canarische Eilanden genoemd. Zeker het bezichtigen waard dus!

Land: Spanje
Regio: Gran Canaria
Plaats: MaspalomasBungalows Duna Beach aanbiedingen

Reisorganisatie Prijs Boek online
Jiba € 320 Boeken
Sunweb Vakanties € 314 Boeken

Bekijk alle last minutes naar Maspalomas


Foto's van Bungalows Duna Beach

Hieronder vind je foto's van Bungalows Duna Beach. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name Zin in een rustige vakantie maar toch dicht bij het gezellige Playa del Inglés? Dan is Bungalows Duna Beach misschien wel wat voor je. Wij waren meteen fan! Toen we aankwamen zagen we direct in wat voor mooie omgeving dit park ligt. Schitterende duinen en een mooie, grote tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het vriendelijke personeel spreekt een leuk woordje Nederlands en samen met het animatieteam staan zij iedere dag voor je klaar. 's Ochtends stonden we op met de geur van verse broodjes, en ontbeten we in het zonnetje. Wat een vakantiegevoel. Een tip van ons is om een auto te huren en hiermee de prachtige omgeving te verkennen, maar ook aan het zwembad hebben wij heerlijke dagen gehad!Bungalows Duna Beach ligt in de kustplaats Maspalomas. Deze plaats staat bekend om zijn prachtige duinen en behoort daarom tot één van de beschermde natuurgebieden van Spanje. In de buurt zijn vele leuke winkeltjes en weekmarkten. Zo is er in Puerto de Mogán elke vrijdag een markt. Dit is een leuk romantisch plaatsje en wordt ook wel het Venetië van de Canarische Eilanden genoemd. Zeker het bezichtigen waard dus!


$reis.reisorganisatie_name Bungalows Duna Beach is een leuk complex met een hele gezellige sfeer. Het complex heeft een mooie ligging tussen de duinen en de golfbaan van Campo Internacional. Hier kunt u genieten van de rust of wat sportiefs ondermenen in de omgeving. Duna Beach bestaat uit een aantal bungalows verspreid over een grote tuin, ideaal voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen hier lekker spelen en toch kunt u nog op ze letten. Uzelf kunt prima ontspannen tijdens een heerlijke vakantie. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en kan goed overweg met kinderen. Zij zijn erg servicegericht en bezorgen u graag een fijne vakantie.


Video's van Bungalows Duna Beach

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor Bungalows Duna Beach.

Ervaringen met Bungalows Duna Beach

Er zijn nog geen ervaringen met Bungalows Duna Beach geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met Bungalows Duna Beach te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten