Lopesan Baobab Resort

Last minute Maspalomas

Dit prachtige ruim opgezette resort geheel in Afrikaanse stijl biedt u moderne kamers, maar liefst 8 zwembaden in een prachtige subtropische tuin en Panchi World voor de kinderen. In het 5-sterren hotel Lopesan Baobab waant u zich in de bijzondere wereld van Afrika. Dit is het nieuwste hotel van de bekende Lopesan keten, hier kunt u heerlijk ontspannen aan één van de vele zwembaden, diverse bars en à la carte restaurants met Afrikaanse specialiteiten!

Land: Spanje
Regio: Gran Canaria
Plaats: MaspalomasLopesan Baobab Resort aanbiedingen

Reisorganisatie Prijs Boek online
Vakantiestunt € 630 Boeken
D-Reizen € 757.00 Boeken
WTC.nl Zonvakanties € 511 Boeken

Bekijk alle last minutes naar Maspalomas


Foto's van Lopesan Baobab Resort

Hieronder vind je foto's van Lopesan Baobab Resort. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name Dit prachtige ruim opgezette resort geheel in Afrikaanse stijl biedt u moderne kamers, maar liefst 8 zwembaden in een prachtige subtropische tuin en Panchi World voor de kinderen. In het 5-sterren hotel Lopesan Baobab waant u zich in de bijzondere wereld van Afrika. Dit is het nieuwste hotel van de bekende Lopesan keten, hier kunt u heerlijk ontspannen aan één van de vele zwembaden, diverse bars en à la carte restaurants met Afrikaanse specialiteiten!


$reis.reisorganisatie_name Heerlijk genieten begint hier in dit prachtige en luxe hotel. Luier aan het zwembad, terwijl de kinderen nieuwe vriendjes maken in de miniclub. Ook is er voor hen een prachtig attractie/-aquapark. Neem een verkoelend drankje aan één van de gezellige bars of ga romantisch dineren in één van de heerlijke restaurants. Gegarandeerd plezier voor de hele familie!


$reis.reisorganisatie_name In dit hotel waant u zich in de totaal andere wereld van Afrika. Dit prachtige ruim opgezette resort geheel in Afrikaanse stijl biedt u moderne kamers, maar liefst 8 zwembaden in een prachtige...


Video's van Lopesan Baobab Resort

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor Lopesan Baobab Resort.

Ervaringen met Lopesan Baobab Resort

Er zijn nog geen ervaringen met Lopesan Baobab Resort geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met Lopesan Baobab Resort te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten