App. Corona Verde

Last minute Playa del Inglés

Wat is het toch genieten bij Appartementen Corona Verde! Het is eigenlijk de ideale plek voor als je overdag lekker wilt relaxen bij het zwembad en 's avonds een gezellige avond wilt hebben in het leuke Playa del Inglés. Maar je kunt ook gewoon bij je appartement blijven voor een gezellige avond! De Nederlandse eigenaar Tom doet er alles aan om zijn gasten een fijne vakantie te bezorgen. En je kunt bij hem ook terecht voor leuke tips. Wil je weten waar je de mooiste plekjes kunt vinden van Gran Canaria? Of waar de beste restaurantjes zitten? Tom weet het wel!Fijn hoor dat we midden in het hart van Playa del Inglés zitten. Zo hoeven wij ons nooit te vervelen. Maar er is nog veel meer op Gran Canaria! Onze tip is dan ook om eens paar dagen een auto te huren om de rest van het eiland te ontdekken. Wij stonden versteld van het afwisselende landschap. Het ene moment wandel je door verrukkelijke geurende pijnboombossen en het andere moment sta je in het hete zand van een onwerkelijk woestijnlandschap. Bijzonder!

Land: Spanje
Regio: Gran Canaria
Plaats: Playa del InglésApp. Corona Verde aanbiedingen

Reisorganisatie Prijs Boek online
Jiba € 345 Boeken
Sunweb Vakanties € 339 Boeken

Bekijk alle last minutes naar Playa del Inglés


Foto's van App. Corona Verde

Hieronder vind je foto's van App. Corona Verde. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name Wat is het toch genieten bij Appartementen Corona Verde! Het is eigenlijk de ideale plek voor als je overdag lekker wilt relaxen bij het zwembad en 's avonds een gezellige avond wilt hebben in het leuke Playa del Inglés. Maar je kunt ook gewoon bij je appartement blijven voor een gezellige avond! De Nederlandse eigenaar Tom doet er alles aan om zijn gasten een fijne vakantie te bezorgen. En je kunt bij hem ook terecht voor leuke tips. Wil je weten waar je de mooiste plekjes kunt vinden van Gran Canaria? Of waar de beste restaurantjes zitten? Tom weet het wel!Fijn hoor dat we midden in het hart van Playa del Inglés zitten. Zo hoeven wij ons nooit te vervelen. Maar er is nog veel meer op Gran Canaria! Onze tip is dan ook om eens paar dagen een auto te huren om de rest van het eiland te ontdekken. Wij stonden versteld van het afwisselende landschap. Het ene moment wandel je door verrukkelijke geurende pijnboombossen en het andere moment sta je in het hete zand van een onwerkelijk woestijnlandschap. Bijzonder!


$reis.reisorganisatie_name Corona Verde is een leuk, kleinschalig vakantiecomplex, het is erg ruim van opzet. De ligging is uitstekend en zal u zeker aanspreken. Op een paar minuten lopen is er een warme bakker, waar u in de ochtend heerlijke broodjes kunt halen. Wat opvalt is de mooie tuin waarin de appartementen zijn gelegen, netjes onderhouden en een oase van rust. In de kleine patio kunt u rustig een boek lezen uit de Nederlandse bibliotheek van Corona Verde of u kunt gratis gebruik maken van het wireless internet. Al met al een een fijn complex om uw vakantie door te brengen! Deze accomodatie is zeer geliefd door stelletjes.


Video's van App. Corona Verde

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor App. Corona Verde.

Ervaringen met App. Corona Verde

Er zijn nog geen ervaringen met App. Corona Verde geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met App. Corona Verde te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten