Dreams Beach Resort

Last minute Sharm el Sheikh

Het comfortabele Dreams Beach Resort is boven op een klif gelegen met een prachtig uitzicht op de Rode Zee en bevindt zich naast het zusterhotel Dreams Vacation. Het complex is ruim opgezet en sfeervol aangekleed en beschikt over een hoofdgebouw en een bijgebouwen. Dreams Beach Resort ligt direct aan het strand met mooi koraalrif (te bereiken via een trap) en beschikt over verschillende zwembaden en diverse faciliteiten voor sport en ontspanning.

Land: Egypte
Regio: Rode Zee
Plaats: Sharm el SheikhDreams Beach Resort aanbiedingen

Reisorganisatie Prijs Boek online
Vakantiestunt € 450 Boeken
WTC.nl Zonvakanties € 579 Boeken
D-Reizen € 635.00 Boeken
Oad Reizen € 755.00 Boeken

Bekijk alle last minutes naar Sharm el Sheikh


Foto's van Dreams Beach Resort

Hieronder vind je foto's van Dreams Beach Resort. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name Het comfortabele Dreams Beach Resort is boven op een klif gelegen met een prachtig uitzicht op de Rode Zee en bevindt zich naast het zusterhotel Dreams Vacation. Het complex is ruim opgezet en sfeervol aangekleed en beschikt over een hoofdgebouw en een bijgebouwen. Dreams Beach Resort ligt direct aan het strand met mooi koraalrif (te bereiken via een trap) en beschikt over verschillende zwembaden en diverse faciliteiten voor sport en ontspanning.


$reis.reisorganisatie_name 's Ochtends in alle vroegte begeven de eerste sportievelingen zich al richting het strand. Zeg nou zelf, de azuurblauwe zee is zo uitnodigend en die eerste paar uurtjes zon zijn al voor u. Later...


$reis.reisorganisatie_name Genieten van de Egyptische zon? Kies dan voor Sharm el Sheikh! Het is een unieke badplaats voor watersporters, strandliefhebbers en avontuurlijke gasten. Wat dacht u van een kamelentocht door de woestijn. De ondergaande zon zal wondermooi zijn. Het hotel is van alle gemakken voorzien. Voor jong en oud zijn er dagelijks activiteiten waar iedereen veel plezier aan zal beleven!


$reis.reisorganisatie_name Een populair resort door de vele faciliteiten. Voor het hotel ligt een prachtig koraalrif waar u heerlijk kunt genieten van de onderwaterwereld.


Video's van Dreams Beach Resort

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor Dreams Beach Resort.

Ervaringen met Dreams Beach Resort

Er zijn nog geen ervaringen met Dreams Beach Resort geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met Dreams Beach Resort te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Meer accommodaties

Toon alle accommodaties >


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten