Hotel Vello d'Oro

Last minute Taormina

Vol verbazing keken we rond, die eerste keer dat we een bezoek brachten aan Hotel Vello d'Oro. Dit is echt het meest bijzondere hotel dat we op Sicilië hebben gezien! Overal waar je kijkt hangen kleurrijke schilderijen, staan beelden en vind je bijzondere decoratie. Ook vind je er een permanente tentoonstelling van de Italiaanse kunstenaar Cuscona. Een aanrader dus wanneer je een kunstliefhebber bent. De lieve eigenaresse en haar twee dochters die dit gezellige hotelletje runnen, vertellen je graag over alle bijzondere kunstwerken. Een tip die we je niet willen ontnemen: ga eens wat drinken op het dakterras. Naast de lekkerste cappuccino van heel Taormina, geniet je hier van een bijzonder mooi uitzicht op de baai.Op een paar minuten lopen van Vello d'Oro vonden wij het (volgens ons) leukste restaurant van Taormina. In 'Rosso Peperoncino' eet je traditionele Siciliaanse gerechten volgens grootmoeders recept. Probeer zeker eens de lamskoteletten en de porcinni pasta, dé specialiteiten van dit restaurant. Glaasje Siciliaanse witte wijn erbij en de avond kan niet lang genoeg duren!

Land: Italië
Regio: Sicilië
Plaats: TaorminaHotel Vello d'Oro aanbiedingen

Reisorganisatie Prijs Boek online
Jiba € 600 Boeken
Sunweb Vakanties € 449 Boeken
Elmar € 259.00 Boeken

Bekijk alle last minutes naar Taormina


Foto's van Hotel Vello d'Oro

Hieronder vind je foto's van Hotel Vello d'Oro. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name Vol verbazing keken we rond, die eerste keer dat we een bezoek brachten aan Hotel Vello d'Oro. Dit is echt het meest bijzondere hotel dat we op Sicilië hebben gezien! Overal waar je kijkt hangen kleurrijke schilderijen, staan beelden en vind je bijzondere decoratie. Ook vind je er een permanente tentoonstelling van de Italiaanse kunstenaar Cuscona. Een aanrader dus wanneer je een kunstliefhebber bent. De lieve eigenaresse en haar twee dochters die dit gezellige hotelletje runnen, vertellen je graag over alle bijzondere kunstwerken. Een tip die we je niet willen ontnemen: ga eens wat drinken op het dakterras. Naast de lekkerste cappuccino van heel Taormina, geniet je hier van een bijzonder mooi uitzicht op de baai.Op een paar minuten lopen van Vello d'Oro vonden wij het (volgens ons) leukste restaurant van Taormina. In 'Rosso Peperoncino' eet je traditionele Siciliaanse gerechten volgens grootmoeders recept. Probeer zeker eens de lamskoteletten en de porcinni pasta, dé specialiteiten van dit restaurant. Glaasje Siciliaanse witte wijn erbij en de avond kan niet lang genoeg duren!


$reis.reisorganisatie_name Hotel Vello d'Oro is een mooi authentieke driesterrenhotel in een rustige omgeving. Het gezellige centrum en het strand zijn op loopafstand gelegen. U gaat hier een heerlijke maar vooral een ontspannen vakantie tegemoet.


$reis.reisorganisatie_name


Video's van Hotel Vello d'Oro

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor Hotel Vello d'Oro.

Ervaringen met Hotel Vello d'Oro

Er zijn nog geen ervaringen met Hotel Vello d'Oro geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met Hotel Vello d'Oro te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten