Over Last-minutes.nl

Last-minutes.nl

Last-Minutes.nl is een onafhankelijke reissite met altijd een actueel en compleet last minute aanbod. Bent u opzoek naar een goedkope last minute voor een zonvakantie, wintersport of stedentrip? Op Last-Minutes.nl vindt u een overzicht van alle last minutes aangeboden door de meest bekende en beste Nederlandse reisorganisaties. Zo kunt u eenvoudig online alle last minute aanbiedingen vergelijken, zoeken en boeken!

De Last-minutes.nl redactie bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die iedere dag proberen de meest voordelige vakanties en last minute deals voor u te selecteren. Op Last-minutes.nl vindt u daarnaast uitgebreide reisinformatie en tips over alle last-minute vakantiebestemmingen en kunt u informatie en ervaringen lezen over de vakantie reisorganisaties op onze website.

Last minutes vergelijken

Last-Minutes.nl is zelf geen reisbureau en verkoopt zelf ook vakanties. Last-Minutes.nl geeft u een overzicht van de meest aantrekkelijke reizen die beschikbaar zijn op internet. Hiervoor werken wij samen met verschillende partners. Wij stellen zeer hoge eisen aan onze partners en werken alleen samen met touroperators die zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de ANVR.

Het doel van Last-Minutes.nl is om u het beste en meest overzichtelijke last-minute aanbod van Nederland te kunnen tonen. Op die manier is reisbrochures verzamelen niet meer nodig, want alle reizen staan op Last-Minutes.nl!

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over Last-minutes.nl of bent u van een touroperator en wilt u adverteren? Gebruik dan het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Natuurlijk zijn we ook te volgen op Twitter en Facebook.

Het webdesign van Last-minutes.nl is gemaakt door webdesignbedrijf TND media.


Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten