De vakantieparken van Landal GreenParks

Geplaatst op 03-11-2016 in Algemeen

Nederland is een écht vakantiepark-land. Ons kikkerlandje telt meer dan 300 vakantieparken! De vakantie- en bungalowparken zijn dan ook in iedere provincie van ons land goed vertegenwoordigd. Vooral bij de natuurgebieden en aan de kust en op de Waddeneilanden zijn de parken goed vertegenwoordigd.

Met name onder jonge gezinnen met kinderen zijn de bungalowparken erg populair, maar ook oudere mensen weten de weg naar de parken prima te vinden. Wat spreekt mensen dan zo aan het verblijven in een bungalowpark? Het is vooral het knusse van het overnachten in een eigen huisje. Maar het is ook vaak lekker dichtbij en het gemak van het hebben van veel en goede faciliteiten op het park is natuurlijk ook ideaal. Een zwembad, leuke restaurants of indoor speeltuin bijvoorbeeld. Daarnaast is het vaak ook erg gezellig, zijn er activiteiten voor jong en oud en hebben de kids snel vriendjes om mee te spelen. Kortom: vakantieparken zijn leuk, handig en vooral ook erg betaalbaar voor een weekendjeweg, midweek of korte vakantie van een week (of twee).

Landal GreenParks

Landal GreenParks, de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland, begrijpt dat maar al te goed. De parken van Landal liggen altijd midden in de natuur, hebben prachtige accomodaties (van huisjes en chalets tot complete villa's en groepsaccommodaties) en zijn van alle gemakken voorzien. Landal GreenParks heeft meer dan 75 parken, waarvan veruit de meeste in Nederland. Maar ook buiten Nederland kun je een Landal park boeken, bijvoorbeeld in Duitsland of België. 

De vakantieparken van Landal Greenparks zijn ook niet voor niets zo populair. Het zijn zonder uitzondering hele mooie parken, mooi in de natuur gelegen en met nette huisjes. Landal zorgt er ook voor dat de parken goed onderhouden worden en er is bijna overal wel een leuk recreatieprogramma met activiteiten, workshops en optredens voor het hele gezin.

Bollo, de kindervriend van Landal

Op de meeste parken van Landal GreenParks kom je Bollo de Beer tegen. Een grote knuffelbeer die inmiddels bij veel kinderen in Nederland wel bekend is. Al was het alleen al omdat hij ook op TV regelmatig te zien is met zijn eigen Bollo de Beer serie. Wie met zijn kinderen naar Landal gaat zal zeker een bezoekje moeten brengen aan Bollo. Er zijn vaak verschillende leuke activiteiten waar Bollo bij betrokken is. Dansen, koekjes bakken of lekker knutselen. Een foto met Bollo na de tijd hoort er bij!

Populaire parken van Landal GreenParks

Eigenlijk zijn alle parken van Landal leuk, maar toch drie tips voor als je voor de eerste keer een Landal park wilt bezoeken.

Landal Het Land van Bartje - Dit is misschien wel het meest kindvriendelijke park van Landal. Een superleuk park in het mooie Drenthe met een mooi overdekt zwembad, indoor speelparadijs en natuurlijk de Bollo Club.

Landal De Lommerbergen - Een top-vakantiepark van Landal met als grootste trekpleister het enorm gave subtropische zwemparadijs.

Landal Landgoed 't Loo - Een heel gemoedelijk en mooi gelegen park van Landal in Gelderland. De huisjes liggen om een mooie recreatieplas en er is veel leuks te doen in het park én in de omgeving. Aanrader!

Meer reisnieuws


Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten