5x tips bij het zoeken van een last minute

Geplaatst op 01-01-2015 in Algemeen

Ben jij op zoek naar een last minute maar weet je niet precies hoe je moet beginnen met zoeken? Dan ben je op deze pagina goed! Er zijn tegenwoordig zoveel websites met vakantiedeals met o.a. last minutes dat je misschien even niet meer weet hoe je moet beginnen met zoeken. Vaak is een last minute goedkoper, maar het vraagt wel veel flexibiliteit. Hieronder staan 5 tips die je helpen bij het zoeken van een goede last minute vakantie!

Volg social media
Een belangrijke tip! Volg de social media accounts van de reisorganisaties. Vaak posten ze hun beste deals en aanbiedingen op hun pagina of in hun stories. Als je deze goed in de gaten houdt, scoor je vast een goede last minute deal.

Schrijf je in voor nieuwsbrieven
Schrijf je ook in voor de nieuwsbrieven van de reisorganisaties. Vaak kan je je op de website zelf inschrijven hiervoor. Naast dat er goede deals tussen zitten, krijg je ook vaak reistips of leuke weetjes meegestuurd. Houd je mail dus goed in de gaten en pas op dat ze niet in je spam terecht komen! 

Check de last minute pagina 
Vaak hebben reisorganisaties op de website ook last minute categorieën. Check dus af en toe even de websites van de reisorganisaties, want hier staan vaak goede aanbiedingen tussen. Wil je het zo goedkoop mogelijk houden? Selecteer dan de selectie op prijs van laag tot hoog.  

Vink je wensen aan 
Ook met last minutes vakanties heb je vaak nog een heel groot aanbod. Om het makkelijk voor jezelf te maken met een perfecte vakantie voor jezelf te vinden kan je het beste je eigen wensen aanvinken. Denk hierbij aan bestemming, reisduur, budget, aantal personen en accommodatietype. Dit scheelt erg veel in tijd en met het zoeken. 

Wees flexibel 
Last minute deals kunnen vaak al de volgende dag vertrekken. Als je echt op zoek bent naar een goedkope last minute vakantie, moet je erg flexibel zijn. Het kan ook zijn dat er niet veel aanbod is op de bestemming waar jij graag heen wilde gaan, houd hier dus goed rekening mee.

Meer reisnieuws


Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten