Kerstshoppen: the places to be!

Geplaatst op 25-09-2014 in Aanbiedingen

De leukste tijd van het jaar is alweer bijna aangebroken: de gezellige dagen van Kerstmis. Het duurt nog even, maar in sommige winkels zijn al diverse kerstproducten te vinden. In andere landen begint de verkoop van dergelijke collecties vaak nóg eerder dan in Nederland. Wat dacht je van kerstshoppen in Duitsland? Of is Londen wat meer voor jou?

Kerstshoppen in een andere stad
Omdat in landen als Duitsland of Engeland Kerstmis nog net wat meer wordt gevierd dan in ons eigen kikkerlandje, hebben deze landen ook een grotere collectie aan kerstcadeaus, kerstversiering en andere producten. Daarom is het zo leuk om eens op een totaal andere plek je inkopen te doen. Een reisje naar Engeland? Dat kan, en ook nog eens binnen een dag. Ga bijvoorbeeld naar Londen.

Wereldstad Londen
Londen is de plek om te zijn voor de echte kerstinkopen. Met een bus of met het vliegtuig kun je binnen no time in deze walhalla zijn. Vlak voor kerst pakken de winkels in deze stad enorm uit met hun kerstcollecties. Koop je cadeaus in de best versierde shops van Marks & Spencer of leef je uit in het welbekende winkelcentrum Harrods. Kom thuis met de leukste cadeaus voor je grote liefde en met lekkernijen uit dit heerlijke land.

Iets dichterbij huis
Ga je liever zelf met de auto op pad? Ga dan naar Düsseldorf of Oberhausen in Duitsland. Deze twee steden liggen op een prima rijafstand van Nederland. In het begin van de winter beginnen de kerstmarkten in deze steden. Denk aan kampvuren, kraampjes vol lekkernijen, warme glühwein, de leukste cadeaus en nog veel meer. Voor de ultieme kerstsfeer is het een absolute must om eens naar de kerstmarkten in Duitsland te gaan. Je zult je ogen uit kijken!

Ook leuk: boek een huisje in een bungalowpark in de buurt van een kerstmarkt of leuke stad. Vaak bieden de aanbieders van vakantieparken goede aanbiedingen tijdens de kerst!

Meer reisnieuws


Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten