Last minute nieuws

Hier vind je last minute nieuws en bestemmingsinformatie met handige informatie, leuke reistips en natuurlijk de beste last minute aanbiedingen! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in last-minute topbestemmingen in Turkije, Griekenland of Spanje? Hier lees je het!


Het laatste last minute nieuws

De vakantieparken van Landal GreenParks

Geplaatst op 03-11-2016 in Algemeen

Vakantieparken zijn hot! En Landal GreenParks is één van de populairste bungalowpark aanbieders van Nederland. Wij vertellen je waarom! Lees verder.

Lees verder

Vroegboekingen Nederlandse vakantieparken lopen storm

Geplaatst op 07-02-2015 in Algemeen

Er zijn dit jaar opvallend veel vroegboekingen voor vakantieparken in eigen land blijkt uit onderzoek van Parkvakanties . Lees verder.

Lees verder

5x tips bij het zoeken van een last minute

Geplaatst op 01-01-2015 in Algemeen

Ben jij op zoek naar een last minute maar weet je niet precies hoe je moet beginnen met zoeken? Dan ben je op deze pagina goed!  Lees verder.

Lees verder

Kerstshoppen: the places to be!

Geplaatst op 25-09-2014 in Aanbiedingen

De leukste tijd van het jaar is alweer bijna aangebroken: de gezellige dagen van Kerstmis. Het duurt nog even, maar in sommige winkels zijn al diverse kerstproducten te vinden... Lees verder.

Lees verder

Last minute naar de camping: wat moet je vooral niet vergeten?

Geplaatst op 23-09-2014 in Algemeen

Heb je een last minute vakantie naar de camping in het buitenland geboekt? Dan wil je natuurlijk niets vergeten voor een geslaagde vakantie. Ook voor last minute campingvakanties in het buitenland is het handig om een checklist te hanteren. Zo weet je zeker dat je niets vergeet. Lees verder.

Lees verder

Waar let je op bij het boeken van een last minute?

Geplaatst op 19-09-2014 in Algemeen

Het boeken van een last minute is niet altijd even eenvoudig. Er zijn altijd zaken waar je rekening mee dient te houden. Af en toe is het aanbod van last minutes zo groot dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Zeker wanneer jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrieven van diverse
reisorganisaties. Lees verder.

Lees verder

Vakantie voorbereidingen: checklist voor de auto

Geplaatst op 26-02-2014 in Algemeen

De vakantie is iets waar iedereen zich altijd weer op verheugt. U heeft hard gewerkt en nu is het tijd om te ontspannen. Een mooie vakantie heeft u wel verdiend. Misschien heeft u de reis al lang van tevoren geboekt of wellicht maakt u op het laatste moment de keuze. Lees verder.

Lees verder

Inspiratie voor een last minute reis

Geplaatst op 19-01-2014 in Algemeen

Een last minute vakantie kan natuurlijk vele bestemmingen hebben. Als je moeite hebt met kiezen, richt je dan bijvoorbeeld op iets dat je heel graag wilt zien of beleven. Het volgende lijstje met nog maar recentelijk ontdekte wereldwonderen kan jou wat je last minute bestemming betreft misschien op een leuk idee brengen. Lees verder.

Lees verder

Last minute all inclusive reis

Geplaatst op 18-01-2014 in Last-minutes.nl

Als jij er echt behoefte aan hebt om even helemaal nergens aan te hoeven denken en alleen maar te kunnen genieten van zon, zee en strand of zwembad, dan is een all inclusive last minute reis echt iets voor jou. Er zijn wereldwijd diverse bestemmingen te vinden die bij uitstek geschikt zijn voor zo’n complete ontspanningsreis en de mooiste ervan vind je hieronder. Lees verder.

Lees verder

Last minute naar Kenia

Geplaatst op 12-01-2014 in Algemeen

Voor een zonzekere last minute bestemming waar de temperatuur bovendien prima is, kun je er het beste voor kiezen om net iets verder van huis te vliegen dan bijvoorbeeld Spanje of Griekenland. Een goede bestemming waar je ook in de wintermaanden verzekerd zult zijn van heerlijk strandweer, is Kenia. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 15 >

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten