Parkeren op schiphol

parkeren op schiphol

Als je je vliegt vanaf schiphol dan moet je natuurlijk eerst nog met je bagage naar het vliegveld toe. Het is uiteraard mogelijk om de trein naar Schiphol te nemen, maar zeker als je veel bagage bij je hebt of met meerdere personen op reis gaat is dat niet erg handig en soms relatief gezien erg duur. Met de auto naar het vliegveld rijden en parkeren op Schiphol is dan vaak een beter idee. Parkeren op schiphol kan al erg goedkoop!

Schiphol parkeren voordelen

Als je gebruik maakt van de mogelijkheden die Schiphol te bieden heeft, staat je auto heel veilig, want hij wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden met behulp van camera's en surveillanten, zodat jij gerust op reis kunt. Er zijn diverse mogelijkheden op om Schiphol te parkeren, afhankelijk van of je slechts een paar dagen of langer op reis gaat, (ver) van tevoren reserveert, de mate van snelheid en comfort en de prijs van het parkeren.

Vergelijken
Vergelijk prijzen voor parkeren Schiphol op deze site.

Auto op Schiphol mogelijkheden

Voor een korte reis, zoals een weekendje weg, kun je parkeren in de Schiphol Visitor's Parking. Vanuit deze parkeergarage is het slechts enkele minuten lopen naar de vertrekhal. Je kunt een parkeerplaats reserveren vanaf 24 uur voor vertrek. Voor Privium Plus leden die kort op reis gaan zijn er speciale parkeerplaatsen gereserveerd die het dichtst bij de terminal liggen.

Als je goedkoper wilt parkeren kun je gebruik maken van Schiphol Park & Travel 3. Je auto staat dan iets verder van de vertrekhal, maar je wordt wel met een gratis pendelbus ernaartoe vervoerd. Je kunt tot een dag voor vertrek reserveren en bent dan nog goedkoper uit.

Wil je extra voordelig uit zijn? Maak dan gebruik van Schiphol Smart Parking en reserveer minimaal een week voor vertrek.

Schiphol Valet Parking is er voor de reiziger die gesteld is op tijdwinst en comfort. Je kunt je autosleutel eenvoudig afgeven aan de balie en op reis gaan. Een medewerker van de parking parkeert de auto netjes voor je.

Frequente reizigers kunnen gebruik maken van de exclusieve Schiphol Excellence Parking, waar snelheid en kwaliteit de boventoon voeren.

Schiphol vliegveld tips

Verdiep je zo mogelijk ruim van tevoren in de diverse mogelijkheden die Schiphol wat betreft het parkeren van je auto te bieden heeft en kies dan de mogelijkheid die het beste bij jou past. Hoe verder je vooruitkijkt, hoe voordeliger je meestal uit bent. Niet alleen wat de kosten betreft, maar ook wat betreft gemak en comfort.


Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten