Last minute vliegtickets

vliegtickets

Vliegtickets kun je tegenwoordig heel eenvoudig zelf op internet met elkaar vergelijken en boeken. Ook het inchecken kun je steeds vaker zelf online doen. Als je liever wat meer beenruimte wilt hebben kies je voor business class en anders ga je voor economy class. Vliegen hoeft helemaal niet duur te zijn. Last minutes vliegtickets zijn vaak het goedkoopst. En als je het slim aanpakt vlieg je al voor een paar tientjes of minder naar de leukste bestemmingen.

Vliegtickets mogelijkheden en boeken

Niet alleen verre bestemmingen zijn geschikt voor een vliegreis, ook reizen binnen Europa lenen zich prima voor een reis per vliegtuig. Het grootste voordeel is toch wel de snelheid waarmee je reist, en natuurlijk ook het gemak, want je staat nooit in de file en hoeft niet zelf op het verkeer te letten.

Print de tickets uit als dit kan en check zo mogelijk ook alvast in via internet, want dat scheelt nog meer waardevolle vakantietijd die je niet in wachtrijen door hoeft te brengen. Gebruik die tijd liever voor een kopje koffie of taxfree winkelen.

Last minute vliegbestemmingen

Vrijwel elke bestemming op aarde is te bereiken met een vliegreis en eventueel een korte reis per bus, trein of auto. Of je nu naar de zon wilt, een stedentrip wilt maken of lekker van de sneeuw wilt genieten op een wintersport bestemming, voor iedere vakantieganger is er wel een geschikt vliegticket te vinden.

Populaire bestemmingen voor vliegtickets zijn 's zomers natuurlijk de bekende landen waar veel reizigers graag een zonvakantie doorbrengen. Landen die net iets te ver liggen om met de auto naartoe te rijden, zoals Turkije en Griekenland, maar ook eilanden als Sicilië, Cyprus en Malta.

Daarnaast zijn er uiteraard de populaire vliegreizen naar verder weg gelegen bestemmingen als New York, de Nederlandse Antillen, Argentinië en China. Al deze bestemmingen zijn met een vliegticket binnen een halve dag te bereiken.

Goedkope vliegtickets Tips

Kijk niet alleen naar vluchten vanuit Nederland maar overweeg ook de optie om net over de grens in België of Duitsland op het vliegtuig te stappen. Soms is dit veel goedkoper of levert een ander voordeel op, bijvoorbeeld omdat er geen tussenlanding hoeft te worden gemaakt.

Vergelijk niet alleen de prijzen en of er een tussenlanding moet worden gemaakt, maar bekijk ook wat de vliegtijden zijn. Als vliegen om acht uur 's ochtends evenveel kost als vliegen om drie uur 's nachts en je niet bepaald een nachtmens bent, dan kies je natuurlijk voor de eerste optie.


Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten