Aanbiedingen nieuws

Kerstshoppen: the places to be!

Geplaatst op 25-09-2014

De leukste tijd van het jaar is alweer bijna aangebroken: de gezellige dagen van Kerstmis. Het duurt nog even, maar in sommige winkels zijn al diverse kerstproducten te vinden... Lees verder.

Lees verder

Last minute vliegen naar Bordeaux

Geplaatst op 26-10-2013

Als jij ervan houdt om op het allerlaatste moment op vakantie te gaan, dat betaal je daarvoor natuurlijk niet de hoofdprijs. De luchtvaartmaatschappijen Ryan Air en Easyjet zijn prima vliegmaatschappijen om voordelig en snel over de landsgrenzen heen te vliegen, bijvoorbeeld richting Frankrijk. Lees verder.

Lees verder

Kreta populair als last minute bestemming

Geplaatst op 22-10-2013

Het Griekse eiland Kreta doet het niet alleen hartje zomer goed bij reisminnend Nederland, maar is ook in het najaar mateloos populair, zowel bij medelanders als bij andere reizigers die in de herfst graag de zon opzoeken. De hoogste tijd dus om de hoogtepunten van dit Griekse eiland eens wat nader te aanschouwen. Lees verder.

Lees verder

Last-Minute Outlet Week Sunweb

Geplaatst op 14-08-2013

Bij reisaanbieder Sunweb Vakanties, is het momenteel Last-Minute Outlet Week. Dit houdt in dat je deze week, van 12 augustus tot en met 18 augustus, elke dag de keuze hebt uit vijf last minute reisaanbiedingen, met een korting die kan oplopen tot wel 70 %. Lees verder.

Lees verder

Bali als last minute bestemming

Geplaatst op 20-07-2013

Als jij jezelf echt wilt verwennen, boek dan eens een last minute reis naar het prachtige Bali. Op dit mooie eiland kun je namelijk niet alleen genieten van een ontspannen strandvakantie, maar ook tal van culturele bezienswaardigheden bewonderen. Echt een bestemming voor een veelzijdige last-minute reis dus. Lees verder.

Lees verder

Last minute Gran Canaria

Geplaatst op 17-07-2013

Als je zin hebt in een ongecompliceerde en voordelige last minute vakantie, dan is Spanje altijd een goede bestemming. Niet alleen het vasteland van Spanje is een mooie plek voor een last-minute reis, ook de verschillende eilanden die bij Spanje horen, zijn heerlijk voor het beleven van een zonnige zomervakantie. Kies bijvoorbeeld voor het Spaanse eiland Gran Canaria! Lees verder.

Lees verder

Aruba als last-minute bestemming

Geplaatst op 06-07-2013

Veel mensen die op zoek zijn naar een fijne last minute bestemming, denken vaak in eerste instantie aan landen als Turkije, Spanje en Malta. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar denk ook eens aan last-minute bestemmingen die wat verder weg liggen, zoals het onvolprezen Aruba! Lees verder.

Lees verder

Gratis rondvlucht winnen bij Aviodrome

Geplaatst op 03-07-2013

Wil jij goedkoop van een last minute vlucht kunnen genieten? Goed nieuws: je maakt elke dag kans hierop. Sterker nog, je maakt kans op een gratis vlucht. Het betreft wel ‘slechts’ een rondvlucht, dus je vliegt niet naar een tropisch eiland of iets dergelijks, maar je vliegt er in elk geval even tussenuit. Lees verder.

Lees verder

Voordelige last-minute naar Estland

Geplaatst op 09-01-2013

Heb jij zin in een veelzijdige last minute vakantie voor weinig geld? Denk dan eens na over een reis naar Estland. Met Neckermann Reizen kun je bijvoorbeeld al heel voordelig genieten van een lang weekend in Tallinn, de mooie hoofdstad van Estland. Lees verder.

Lees verder

D-Reizen last minute aanbiedingen

Geplaatst op 29-08-2012

De scholen zijn weer begonnen en de meeste mensen hebben hun zomervakantie achter de rug. Als je echter geen verplichtingen hebt ten aanzien van de zorg voor kinderen en zelfstandig je tijd kunt indelen, is dit een perfecte periode om in het buitenland te genieten van een heerlijke nazomerse periode, uiteraard voor een last minute prijsje. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten