Algemeen nieuws

De vakantieparken van Landal GreenParks

Geplaatst op 03-11-2016

Vakantieparken zijn hot! En Landal GreenParks is één van de populairste bungalowpark aanbieders van Nederland. Wij vertellen je waarom! Lees verder.

Lees verder

Vroegboekingen Nederlandse vakantieparken lopen storm

Geplaatst op 07-02-2015

Er zijn dit jaar opvallend veel vroegboekingen voor vakantieparken in eigen land blijkt uit onderzoek van Parkvakanties . Lees verder.

Lees verder

5x tips bij het zoeken van een last minute

Geplaatst op 01-01-2015

Ben jij op zoek naar een last minute maar weet je niet precies hoe je moet beginnen met zoeken? Dan ben je op deze pagina goed!  Lees verder.

Lees verder

Last minute naar de camping: wat moet je vooral niet vergeten?

Geplaatst op 23-09-2014

Heb je een last minute vakantie naar de camping in het buitenland geboekt? Dan wil je natuurlijk niets vergeten voor een geslaagde vakantie. Ook voor last minute campingvakanties in het buitenland is het handig om een checklist te hanteren. Zo weet je zeker dat je niets vergeet. Lees verder.

Lees verder

Waar let je op bij het boeken van een last minute?

Geplaatst op 19-09-2014

Het boeken van een last minute is niet altijd even eenvoudig. Er zijn altijd zaken waar je rekening mee dient te houden. Af en toe is het aanbod van last minutes zo groot dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Zeker wanneer jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrieven van diverse
reisorganisaties. Lees verder.

Lees verder

Vakantie voorbereidingen: checklist voor de auto

Geplaatst op 26-02-2014

De vakantie is iets waar iedereen zich altijd weer op verheugt. U heeft hard gewerkt en nu is het tijd om te ontspannen. Een mooie vakantie heeft u wel verdiend. Misschien heeft u de reis al lang van tevoren geboekt of wellicht maakt u op het laatste moment de keuze. Lees verder.

Lees verder

Inspiratie voor een last minute reis

Geplaatst op 19-01-2014

Een last minute vakantie kan natuurlijk vele bestemmingen hebben. Als je moeite hebt met kiezen, richt je dan bijvoorbeeld op iets dat je heel graag wilt zien of beleven. Het volgende lijstje met nog maar recentelijk ontdekte wereldwonderen kan jou wat je last minute bestemming betreft misschien op een leuk idee brengen. Lees verder.

Lees verder

Last minute naar Kenia

Geplaatst op 12-01-2014

Voor een zonzekere last minute bestemming waar de temperatuur bovendien prima is, kun je er het beste voor kiezen om net iets verder van huis te vliegen dan bijvoorbeeld Spanje of Griekenland. Een goede bestemming waar je ook in de wintermaanden verzekerd zult zijn van heerlijk strandweer, is Kenia. Lees verder.

Lees verder

Nieuw bezoekerscentrum Stonehenge

Geplaatst op 26-12-2013

Als jij een last minute vakantie in Engeland overweegt en dan ook het historisch belangwekkende Stonehenge wilt gaan bewonderen, dan heb je geluk! Bij Stonehenge is onlangs namelijk een nieuw bezoekerscentrum in gebruik genomen en dat betekent dat je in de omgeving van Stonehenge in een gloednieuwe ontvangstruimte terechtkomt. Lees verder.

Lees verder

Normandië als last minute bestemming

Geplaatst op 12-12-2013

Voor het beleven van een geslaagde last minute vakantie hoef jij niet per se naar de andere kant van de wereld te reizen. Allen al in het populaire vakantieland Frankrijk zijn bijvoorbeeld tal van interessante bestemmingen te vinden waar je van een afwisselende last minute vakantie kunt genieten. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2 3 4 5

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten