Stedentrip nieuws

Last minute stedentrip Wenen

Geplaatst op 04-01-2014

Een last minute vakantie is een prima manier om er even voor te zorgen dat je weer wat energie kunt bijtanken. Je kunt bij een last minute vakantie natuurlijk denken aan een lekker luie strandvakantie in een zonnig gedeelte van de wereld, maar het ondernemen van een actieve stedentrip doet net zoveel wonderen voor je humeur. Lees verder.

Lees verder

Last minute verre stedentrip

Geplaatst op 18-12-2013

Voor een last minute reis is het ondernemen van een stedentrip natuurlijk altijd een geslaagd idee. So far, so good, maar waar moet de reis dan precies naartoe gaan? Alweer naar Parijs of opnieuw shoppen in Londen? Met onderstaande tips doe jij originele ideeën op voor een last minute trip die jou veel verder van huis voert! Lees verder.

Lees verder

Last minute kerstsfeer in Italië

Geplaatst op 13-12-2013

Dacht jij dat de Duitse kerstmarkten dé last minute bestemming van 2013 zijn? Overweeg jij een last minute stedentrip naar in kerstsferen verkerend Londen, Berlijn of Parijs te boeken? Vergeet al deze zaken en zet je zinnen op Italië en om preciezer te zijn op de havenplaats Salerno. Lees verder.

Lees verder

Havana als last minute bestemming

Geplaatst op 05-12-2013

Ben jij op zoek naar een afwisselende last minute reis naar een verre bestemming? Denk dan eens aan het kleurrijke Cuba! Met name hoofdstad Havana heeft zo ontzettend veel te bieden, dat je in deze stad met gemak een week van een last minute vakantie kunt genieten. Lees verder.

Lees verder

Stedentrip Dublin

Geplaatst op 24-11-2013

Heb jij zin om last minute een stedentrip te ondernemen? Denk dan eens aan het Ierse Dublin. De hoofdstad van Ierland is namelijk een verrassend veelzijdige bestemming waar je kunt genieten van de mooiste bezienswaardigheden en de gezelligheid van de Ieren. Lees verder.

Lees verder

Last minute stedentrip Lissabon

Geplaatst op 25-09-2013

Voor een last minute reis is een stedentrip eigenlijk altijd een goed idee. Als je dit najaar graag nog van een aangename temperatuur wilt kunnen genieten, dan is het mooie Portugal een goede bestemming. Kies voor Lissabon en maak er kennis met al het goede dat in Portugal te vinden is. Lees verder.

Lees verder

Last minute Praag

Geplaatst op 22-09-2013

Bij de woorden ‘last minute vakantie’ gaan je gedachtes wellicht als eerste uit naar een zonovergoten strandvakantie. Je kunt er echter ook voor kiezen om eens een last minute reis naar een van de vele interessante steden die Europa rijk is te ondernemen, zoals naar Praag. Lees verder.

Lees verder

Last-minute stedentrip naar Bratislava

Geplaatst op 15-09-2013

Een last minute vakantie is een goed idee als je er even tussenuit wilt, maar niet al te veel geld wilt uitgeven. Last minute reizen zijn namelijk vaak goedkoper dan ‘normale’ reizen en het geld dat je zo bespaart, kun je mooi gebruiken voor het kopen van leuke spulletjes tijdens je vakantie. Zeker als je kiest voor een last-minute stedentrip is een beetje extra shopgeld mooi meegenomen. Lees verder.

Lees verder

Staten Island top als last-minute bestemming

Geplaatst op 07-09-2013

Soms heb je geluk en kun je voor een relatief laag bedrag een retourticket naar New York scoren. Deze stad is natuurlijk bij uitstek geschikt voor een leuke last-minute vakantie en ook prima voor een bezoek gedurende een lang weekend; hoewel er zó ontzettend veel te doen is in New York dat je misschien niet meer weet waar je het zoeken moet. Lees verder.

Lees verder

Last minute stedentrip Hamburg

Geplaatst op 10-08-2013

Een last-minute reisbestemming zoeken en vinden is soms een hele klus. Heb je dit jaar eens geen zin in een strandvakantie van een week tussen tig andere vakantiegangers? Kies dan eens voor een last minute stedentrip, zoals bijvoorbeeld naar de prachtige stad Hamburg, in Duitsland. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten