Vliegen nieuws

Indoor Google Maps voorkomt overstapstress

Geplaatst op 27-11-2013

Last minute op reis gaan heeft zo zijn voordelen. Een van de belangrijkste redenen is dat wanneer jij last minute een hotel of een vlucht boekt, je vaak van een aanzienlijk voordeel profiteert. Zo kan ook een vlucht mét overstap zomaar een flink aantal euro’s goedkoper zijn. Lees verder.

Lees verder

PaperFlies website online

Geplaatst op 28-11-2012

Voor late beslissers die wel van een voordeeltje houden, bestonden er natuurlijk al vele mogelijkheden om goedkoop last minute op vakantie te gaan. Veilingsites, utverkoop via online reisbureaus en acties via boekingssites zorgen ervoor dat een last minute vakantie soms heel prettig geprijsd kan zijn. Lees verder.

Lees verder

Met Transavia naar Kaapverdië

Geplaatst op 21-11-2012

Gedurende de gure Nederlandse wintermaanden kun jij best wat zon gebruiken en een last minute vakantie is daarvoor een geschikte reisvariant. Voordelig op weg naar de zon, wie wil dat nou niet? Maar waar ga je naartoe als je geen zin hebt in wéér een weekje overwinteren aan een Spaanse Costa of op een Grieks eiland? Lees verder.

Lees verder

Vertraging? Geld retour!

Geplaatst op 31-10-2012

Last minute vakanties zijn leuk en ze zijn het leukst als het allemaal lekker opschiet. Je hebt immers niet voor niets voor een last minute reis gekozen. Dan is het dus vervelend als je vlucht ineens vertraging blijkt te hebben. Gelukkig word je daar in het vervolg financieel voor gecompenseerd, althans, in een aantal gevallen. Lees verder.

Lees verder

Vliegtickets in 2012 tot vijf procent duurder

Geplaatst op 14-09-2011

Een vliegticket valt volgend jaar tot vijf procent duurder uit, zowel op Europese als op intercontinentale vluchten. Dat blijkt uit de jaarlijkse 'Industry Forecast' van Advito, consultancy-expert in de reissector, zo meldt Het Laatste Nieuws. Lees verder.

Lees verder

Chaos dreigt op Spaanse vliegvelden

Geplaatst op 15-08-2011

Vliegen van en naar Spanje kan op 18 en 26 augustus een groot probleem zijn. De vakbonden van het grondpersoneel hebben voor beide dagen een staking van 24 uur aangekondigd. Lees verder.

Lees verder

40 % Nederlanders boekt vliegticket binnen maand voor vertrek

Geplaatst op 29-06-2011

Last-minute op vakantie gaan is nog nooit zo populair geweest. 40 % van de Nederlanders boekt namelijk binnen een maand voor vertrek hun vliegticket. In dezelfde periode vorig jaar boekte nog 32 % binnen een maand voor vertrek hun vliegtickets en 34 % in 2009. Lees verder.

Lees verder


Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten