Last-minutes.nl nieuws

Last minute all inclusive reis

Geplaatst op 18-01-2014

Als jij er echt behoefte aan hebt om even helemaal nergens aan te hoeven denken en alleen maar te kunnen genieten van zon, zee en strand of zwembad, dan is een all inclusive last minute reis echt iets voor jou. Er zijn wereldwijd diverse bestemmingen te vinden die bij uitstek geschikt zijn voor zo’n complete ontspanningsreis en de mooiste ervan vind je hieronder. Lees verder.

Lees verder

Last minute reis Griekenland

Geplaatst op 11-01-2014

Voor een heerlijk verwarmende last minute vakantie in de wintermaanden is het immer mooie Griekenland een prima bestemming. De populaire vakantiebestemming Griekenland is momenteel bovendien al bijzonder voordelig te bereiken en dus ook om deze reden een goede bestemming voor een last minute reis. Lees verder.

Lees verder

Last minute Gambia

Geplaatst op 05-01-2014

Als je in de gure wintermaanden graag even een of twee weekjes ertussenuit wilt vliegen richting een verre en vooral zonnige bestemming, dan is Gambia zeker een goede optie. Dit in Afrika gelegen land is een prima last minute bestemming voor wie verzekerd wil zijn van een vakantie met veel zon. Lees verder.

Lees verder

Last minute zonbestemming Curaçao

Geplaatst op 29-12-2013

Heb jij ook zo’n zin in de zon? Dan kun je het beste gewoon een last minute vakantie boeken naar een zonzekere reisbestemming. Een voorbeeld van zo’n zonzekere bestemming ligt best ver weg, maar het is er in zekere zin toch net alsof je thuis bent: Curaçao! Lees verder.

Lees verder

Last minute Spaanse zon

Geplaatst op 22-12-2013

Voor een zonnige last minute vakantie in de wintermaanden hoef je gelukkig niet per se ver van huis te reizen. Het populaire vakantieland Spanje biedt wat dit betreft namelijk volop mogelijkheden. Je kunt naar het vasteland van Spanje reizen, zoals naar een plaats als Sevilla, maar ook een last minute reis naar een van de Spaanse eilanden geeft je het vooruitzicht op een zonnige reis. Lees verder.

Lees verder

Last minute onder water overnachten

Geplaatst op 22-11-2013

Als jij nog op zoek bent naar een originele bestemming voor een last minute reis en het niet erg vindt om een eindje te moeten reizen, dan hoef je niet langer te zoeken. Het eiland Pemba klinkt je waarschijnlijk niet bepaald bekend in de oren en bovendien kun je bij dit eiland op een wel heel bijzondere manier overnachten. Lees verder.

Lees verder

Lanzarote als last minute bestemming

Geplaatst op 17-11-2013

Als je in de gure winterse maanden een last minute reis boekt en je wilt in het land van bestemming kunnen genieten van aangename temperaturen, dan moet je hoe dan ook richting het zuiden. Een prima bestemming voor een last minute vakantiebestemming die niet al te ver weg ligt, is het eiland Lanzarote. Lees verder.

Lees verder

Madagaskar als last minute bestemming

Geplaatst op 03-11-2013

Bij veel families – en dan met name bij gezinnen met kinderen – is Madagaskar zeker bekend, aangezien er een gelijknamige en vooral bijzonder populaire tekenfilmserie over deze bestemming in omloop is. Het eiland Madagascar wordt echter niet zo vaak als (last minute) reisbestemming gekozen en het is tijd daar eens verandering in te brengen. Lees verder.

Lees verder

Last minute naar Gran Canaria

Geplaatst op 28-10-2013

Als last minute bestemming doet het zonnige en warme Spanje het natuurlijk altijd goed bij reisminnende koukleumen. Het is een leuk idee om deze herfst een stedenreis te ondernemen, bijvoorbeeld naar Barcelona of Madrid. Of kies voor een last minute vakantie op een van de Spaanse eilanden, zoals op het onvolprezen Gran Canaria. Lees verder.

Lees verder

Last minute reis naar Malta

Geplaatst op 16-10-2013

Voor een fantastische last minute vakantie, is Malta een aanrader. Het mooie Malta is een compact eiland dat zich eenvoudig laat verkennen en waar het ook in de wintermaanden nog bijzonder aangenaam toeven is. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2 3 4 5 6

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten