Waar let je op bij het boeken van een last minute?

Geplaatst op 19-09-2014 in Algemeen

Het boeken van een last minute is niet altijd even eenvoudig. Er zijn altijd zaken waar je rekening mee dient te houden. Af en toe is het aanbod van last minutes zo groot dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Zeker wanneer jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrieven van diverse reisorganisaties.

Waar let je op en hoe kun nu de meest geslaagde last minute vakantie boeken? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Kijk verder dan de standaard zonbestemmingen
Een last minute vakantie naar Griekenland, Spanje of Turkije is snel geboekt, maar op vakantie gaan naar een zonnig land kan nog veel goedkoper. Zoek ook eens op bestemmingen zoals Bulgarije, Kroatië of Albanië. Ook deze landen zijn vaak uitstekend geschikt voor een zonvakantie. Daarnaast kun jij aan je vrienden vertellen dat je naar een bestemming bent geweest waar nog nooit iemand van jouw vriendengroep is geweest.

Wat valt wel onder de prijs en wat niet?
Bekijk altijd goed wat er nu wel en niet onder de last minute vakantie valt en waar je nog apart voor moet betalen. Ben je verplicht om het diner in het hotel te nuttigen of zijn er ook andere mogelijkheden? Zijn er daarnaast extra kosten die je moet betalen tijdens het boeken van de last minute? Denk bijvoorbeeld aan extra toeslagen.

Hoe is de ligging van het hotel?
Het is wel zo prettig als het hotel niet te ver bij het vliegveld vandaan ligt. Is het vervoer naar het hotel geregeld of moet je dat zelf in orde maken? Kijk daarnaast ook eens of het hotel bij een andere reisaanbieder niet goedkoper is. Vergelijken betekent vaak besparen! Zo kun je misschien nog extra financieel voordeel opdoen tijdens je last minute naar het buitenland.

Meer reisnieuws


Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen als eerste per e-mail!

Toevoegen aan favorieten Voeg toe aan favorieten